iPhone EKG (ecg) back cover aprobat de FDA

In luna Octombrie 2013, FDA (Federal drug administration din SUA) a aprobat utilizarea ca dispozitiv medical a iPhone EKG (ecg) back cover descris de noi in articolul:
http://ecografeportabile.blogspot.ro/2013/05/ekg-1-canal-gadget-ecg-backcover-case.html

Intr-un interviu acordat canalului de televiziune american NBC, una dintre somitatile americane in domeniul publicisticii medicale, dr Eric Topol prezinta experienta sa cu cateva din ultimele gadgeturi medicale ale momentului, printre care si acest dispozitiv EKG portabil pentru iPhone.

Deasemenea, se remarca un sistem portabil de monitorizare la domiciliu tegumentara continua a glicemiei, care transmite informatiile prin conexiune wifi bluetooth unui soft pe telefonul mobil, avand posibilitatea de alarmare si de realizare a unui grafic statistic al nivelului glicemiei. Acest sistem poate fi util nu numai pastrarii si controlului nivelului glicemiei ci si celor care isi propun sa slabeasca, asa cum este util in dieta de slabit Montignac, bazata pe alimente cu indice glicemic moderat si scazut.

Iata interviul in limba engleza. Playerul permite activarea subtitrarilor si traducerea lor instant, insa traducerea nu este tocmai inteligibila, cel putin deocamdata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu